Kitty Kola är tillbaka för att stanna!

Kitty Kola kom till Sverige för första gången under våren 1953. Nu är Kitty Kola tillbaka i ny skepnad. Världens första hälsosamma kola, framställd på äpplen och kolabönor. Kitty Kola finns att köpa hos utvalda återförsäljare och butiker i hela landet. 

Våren 1953 kom Kitty Kola för första gången till Sverige. En man från England hade övertygat små, lokala, småländska bryggerier om att den bruna, kolsyrade läsken som smakade kola var framtiden. Det gick bra i några månader till dess att Coca-Cola lanserades i Sverige och Kitty Kola försvann från hyllorna. Den snygga loggan med den coola katten med sugrör har dock funnits kvar på hembygdsgården och återupptäcktes av formgivaren Joel Berg.

Berga Bruk bestämde att kolan med den coola katten skulle få ett andra liv. Joel moderniserade loggan och Kajsa och hennes medarbetare på Berga Bruk bytte ut de amerikanska kemiska förkortningarna mot äpplen. 

Välkommen Kitty Kool!

Berga Bruk producerar ekologiska drycker för en ny värld.
Inget socker. Inga färgämnen. Inga konsistensgivare. Inga smakämnen. Ingen alkohol. Kitty är ny i familjen. Den kolsyrade kusinen till Berga Bruks traditionella muster. Kitty är coolare, urbanare och bubblande glad. Kitty Kola har också fått ett syskon – Kitty Kool, en ekologisk kolsyrad lemonad med smak av citron.

Välkommen Kitty Krazy!

Kitty Krazy är en ekologisk kolsyrad ingefäradryck. Inget socker. Inga färgämnen. Inga konsistensgivare. Inga smakämnen. Ingen alkohol. Kitty är coolare, urbanare och bubblande glad.

"Hundraettårningen som smet från notan och försvann"

Föregångaren är en av Sveriges mest sedda filmer genom alla tider med 1,5 miljoner biobesökare enbart i Sverige. På juldagen 2016 kommer nu uppföljaren: HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN. När Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men också på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA.

Samtidigt som filmen har premiär så lanserar Berga Bruk  en fysisk produkt som heter Folksoda. 

Vi har gjort en oväntad och överraskande smak, men med nordiska och ryska superbär som är nyttiga och ett slags livselixir som även gör gott för hälsan och miljön.

Folksoda är en ekologisk lätt kolsyrad dryck. Drycken innehåller ryska superbäret Shisandra, äpple, surkörsbär och citron. 

Order: