VÄLKOMMEN TILL VÅR GÅRDSBUTIK!

Full med våra drycker och lokalt mathantverk.
Vi har spännande julklappslådor utöver det vanliga och kan skräddarsy paket till er. Vi har begränsat antal i butiken.
Öppettider:  alla dagar fram till jul kl 10-16! 
Varmt välkomna!

Välkommen Brallon!

Nya medlemmen i familjen äppelmust! Brallon är en ljuvlig blandning av ekologisk äppelmust och hallon. Inget tillsatt socker eller konserveringsmedel.
KRAV- märkt.

Välkommen Kitty Krazy!

Kitty Krazy är en ekologisk kolsyrad ingefäradryck. Inget socker. Inga färgämnen. Inga konsistensgivare. Inga smakämnen. Ingen alkohol. Kitty är coolare, urbanare och bubblande glad.

"Hundraettårningen som smet från notan och försvann"

Föregångaren är en av Sveriges mest sedda filmer genom alla tider med 1,5 miljoner biobesökare enbart i Sverige. På juldagen 2016 kommer nu uppföljaren: HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN. När Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men också på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA.

Samtidigt som filmen har premiär så lanserar Berga Bruk  en fysisk produkt som heter Folksoda. 

Vi har gjort en oväntad och överraskande smak, men med nordiska och ryska superbär som är nyttiga och ett slags livselixir som även gör gott för hälsan och miljön.

Folksoda är en ekologisk lätt kolsyrad dryck. Drycken innehåller ryska superbäret Shisandra, äpple, surkörsbär och citron. 

Order: